Semesterstängt

Vi bestämde oss i sista stund att följa med pappa J på pilotjobb, och tom 12 juli befinner vi oss alltså på Eskilstuna flygklubb. Eftersom vi köpte huset så blev det ingen utlandssemester för oss i år, så detta blir vår lilla mini-semester tillsammans. Vi bor i campingstuga med får betandes på baksidan, ett ridläger som grannar och flygfältet på framsidan. Solen skiner, myggen biter, blommorna blommar och fåglarna kvittrar. Svensk sommar när den är som allra, allra bäst!

Förra året var Wille bara en liten bebis och det känns som att jag inte gjorde annat än att bara sitta i skuggan och amma, i år tar jag igen a l l t och n j u t e r av sol och vår busiga och äventyrslystna ettåring som tycker att livet och sommaren är ett enda stort äventyr!

Jag ser på besöksstatistiken att ni inte sviker, och till er säger jag bara marsh pannkaka ut i sommarvädret med er! ;)

Vi har trådlös uppkoppling och laptopen är med, men nu tar vi semester från allt vad innesittande heter och återkommer igen den 12 juli!
Tills vidare, ha en riktigt underbar sommar och ta hand om er!









Roligast av oss alla har nog Wille, här finns verkligen allt en ettåring kan önska sig. Här lever han livet och bara på en vecka har han utvecklats något enormt! Allt fler ord faller på plats och han är så mycket mer harmonisk här på landet än hemma i lägenheten i Bromma. Det känns betryggande att vi SNART har en egen trädgård att släppa ut honom i och vi längtar inte hem till lägenheten just nu! :D

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ha en helt underbar semester, det förtjänar du :) kram

2010-07-02 @ 17:28:18
URL: http://aronssonsandra.blogg.se/
Postat av: Sandra

Va härligt med semester! Njut nu riktigt ordentligt:)

2010-07-02 @ 21:29:11
URL: http://lofvenberg.blogg.se/
Postat av: Nadia

Förstår dig! Vilket sammanträffande imorgon åker vi upp till Sundbyholms camping i Eskilstuna för att sova över. På söndag är det rasspecial på Eskilstuna brukshundklubb hela dagen i värme böljan.

Ska bli himla kul i alla fall!!



Hoppas du får en underbar mini-semester! Vi kanske springer på varandra någon stans under helgen ;0)



Kramar

2010-07-02 @ 23:10:12
URL: http://nadiacaddy.wordpress.com
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0