Nytt hem!


Först in i huset blev denna inflyttningspresent till oss själva; en gräddvit Nespresso Citiz!
Vi har MYCKET fix att göra och säkerligen många sena kvällar framöver så denna kommer att användas flitigt!


Efter en ganska så lång tillträdesdag med världens trevligaste säljare + mäklare har vi nu äntligen nycklarna till huset!
Vi har inte hunnit så mycket idag mer än att flytta in lite småprylar i köket och en snabb tur till IKEA. Wille har röjt i nya huset tills att han var alldeles svettig och ögonlocken föll ihop innan jag ens hunnit lägga honom i sängen nu ikväll.

I morgon börjar vi måla och tapetsera och nu håller jag tummarna att vi kan få klart så att vi kan få sova i huset till helgen!

HAPPY HAPPY ny vecka på er och TACK för lyckönskningarna!


Wille röjer i det som ska bli hans rum. I detta rum kommer vi riva ut ALLT och bygga om. Idag är det plastmatta på golvet och väv på väggarna = BIG NO NO! Mycket att göra, men det är SÅ roligt!


Note to self

Ha aldrig 49 st Traderaauktioner som går ut dagen innan flytt. ALDRIG!
Tanken var god, men det här var ta mej tusan bland det mest ogenomtänkta jag gjort, ever.

Nästan


Nedräkning till flyttDet är ju inte klokt! Hjälp, nu börjar det tom bli bråttom att bli klar här...

Min prins, min kärlek, mitt allt ♥
Kvänum

Jag kan säga så mycket som så, att kommer det på tal att renovera köket i huset så är det ett kök ifrån Kvänum jag vill ha, och inget annat! ♥

Klicka för större bild!

Klicka för större bild!

Klicka för större bild!

Klicka för större bild!

Klicka för större bild!

Klicka för större bild!

Jag är helt förälskad i alla de vackra detaljerna!


God morgon fredag!

Idag står BVC-besök på schemat. Wille ska vägas, mätas och få sina 18-månaderssprutor...

Och inte bara det, idag är det inte mer än futtiga:
I ♥ Milas daydreams!

DET HÄR måste ni bara se! Hur sött?!


Gullunge i galon


Som jag älskar den här lilla filuren!

Nu ser han verkligen ut som en riktig liten dagiskille, full av bus i sina nya fina galonbyxor. Hjälp! Vart tog bebisen vägen?!
Han är så söt i sina små mini-stövlar och mini-byxor att jag skulle kunna äta upp honom. Älskade unge! ♥

Om någon mot förmodan missat:Och jag längtar, lääängtar, läääääängtar! :)

Vägskäl


Tid för förändring...

Mammaledigheten är nu slut. Swish bara så var den över innan jag ens har hunnit att förstå att jag blivit mamma, att VI blivit föräldrar till en helt fantastiskt liten kille. Jag som nyss var nygravid?!

Isället för att fint gå tillbaka till jobbet nu i höst så har jag efter nära 10 år i samma företag sagt upp mig. Bara sådär.

Man kan kanske säga att jag har något av en livskris, eller 30-års kris kanske är en bättre beskrivning... Jag känner att det är nu eller aldrig om jag ska byta bana i livet, och har bestämt mig för att ta chansen.
Nu blir det skolbänken för min del. Närmare bestämt komvux tills att jag har bestämt mig för VAD och VAR jag ska läsa vidare...

Wille blir hemma med mig och flyttkaoset i september. I oktober går pappa J på föräldraledighet och i januari har vi förhoppningsvis fått en plats på en förskola ute på ön.

Mycket nytt på en och samma gång! Nytt hem i en ny kommun, nytt jobb och ny skola. Vi lämnar det trygga och invanda och kastar oss på vinst eller förlust ut i allt det nya. Men jag tror att det blir bra. Jag VILL tro att det blir bra!

Mest överraskande måste jag ändå säga att uppsägningen är, haha! Jag tror att det var många som trodde att jag skulle bli kvar i företaget typ... forever! Och jag måste erkänna att jag har haft lite ont i magen och svårt att somna senaste kvällarna. Det är lite som att ha gjort slut på ett långt förhållande. Men som sagt, det blir säkert bra det här, och det är verkligen nu eller aldrig!


Nedräkning till flyttHej!

Varje dag tänker jag att nu, NU ska jag ta upp bloggen igen. Men ni vet hur det är, antingen har det inte hänt något särskilt alls, en annan dag finns inte tiden och tja... sådär rullar det på.

Men jag lovar, det är inte så att jag sitter sysslolös på något sätt. ;) Det har hänt SÅ mycket, både stort och smått och jag ska ta mig i kragen och skriva en kort rapport SNART, jag lovar! ♥


RSS 2.0