Grumligt i lyckobubblan

Tack för alla fina kommentarer!
Nu har vi flyttat in i huset men har så ofattbart mycket kvar att göra innan vi kan använda alla rummen, och inget internet har vi än så länge heller.

Även lite dramatik har vi fått vara med om här i flytt och renoveringsstöket. Wille blev akut dålig förra helgen och vi fick åka i ilfart med ambulans in till Astrid Lindgrens barnsjukhus då man misstänkte tarmvred eller att det var något galet med blindtarmen.
Som tur är så var det inte så illa, och lilla hjärtat fick hjälp med magontet och vi fick åka hem efter bara någon timme. Idag har vi varit hos barnläkare för att följa upp varför lilla magen inte fungerar som den ska och för att ta prover för bl.a. glutenintolerans. 14 dagar dröjer det innan vi får provsvaren och tills dess är det till att försöka hålla magontet i styr så gott det går.

Hoppas att ni förstår att det dröjer lite med bilder från flytt och fix i huset. Vi kom av oss lite i och med att Wille blev dålig men sakta men säkert tar ett riktigt hem form och jag lovar att jag uppdaterar snaaart med det som kan tänkas vara värt att se! :)


Älskade unge! Så stor men ändå så liten. Jag fungerar inte som människa när du inte mår bra och är lycklig!

Målar och fixar

Det råder kaos hos oss såhär första veckan i september! Det är två trötta föräldrar här som knappt hinner lägga sig innan det är dags att kliva upp igen.
Men snart är det färdigskruvat, slipat och målat och vi kan börja flytta in i sovrum och garderober. Än sover vi i gamla lägenheten men om allt går som vi vill så kan vi sova i huset till helgen, HOPPAS!


Kram så länge!


RSS 2.0