Mina killar ♥


Rethymnon 15 augusti 2011Sol, medelhavsvärme, stjärnögd son, klarblått vatten och en massa kärlek. ♥

Packning pågårJag har inte ord för hur efterlängtat och välbehövligt det här är. Sol, god mat, Medelhavet. L j u v l i g t! ♥

Mindre skönt att jag har ett arbete på 8 sidor som ska vara inne senast i morgon! ;P


Svensk sommar...


Svensk sommar hemma hos oss... Vilket idag innebär regn, regn och ännu mer regn.


Regnet öser ner hemma hos oss på ön. Sommaren 2011 har verkligen varit en berg-och-dalbana vädermässigt. Fast jag är i och för sig glad bara jag slipper snö och minusgrader! ;) Nästa vecka däremot byter vi svenskt sommarväder mot två veckor med sol och medelhavsvärme. Längtaaar!

Skördetid


Ulriksdals slottsträdgård, -ett hav av blommor, där man får plocka och mixa sin bukett med snittblommor precis hur man vill!

Vi har varit på utflykt till Ulriksdals slott, där de har något för oss stadsbor så unikt och ovanligt som ett friland, där man får plocka och skörda sina grönsaker och färska kryddor alldeles själv. Allt från potatis till bönor, solrosor, äpplen, rädisor, morötter, pumpor, snittblommor, ALLT! En riktigt äventyr för en 2,5-åring att få gräva upp sina alldeles egna potatisar och morötter (och för mammor också för all del...)!

En helt fantastisk plats, avslappnad och nära naturen. Wille tyckte det var enormt spännande och när han till slut tröttnade på att hjälpa till med potatisen kilade han över till trädgårdens egen lekhörna mitt bland alla blommor och buskar.


Stor kille kan såklart själv!Provsmak i grönsakslandet.


Mammas flitiga hjälpreda envisas med att göra själv.Jord under naglarna och egenhändigt skördade potatisar. Är inte livet härligt?! ;)Lite av dagens skörd.Paviljongen. Så enormt mysig!Hela familjen fick såklart följa med. ♥Min envisa, självständiga, busiga unge. Jag fattar fortfarande inte att du har blivit så himla stor. ♥

2 år & 6 månader


RSS 2.0