En liten bloggpaus har det blivit. Här kom...

img_5721 (MMS)

En liten bloggpaus har det blivit. Här kommer i alla fall en vårhälsning från Wille! ;)


Vår i luften och nya stövlar till mamma!

img_1948 (MMS)

Vår i luften och nya stövlar till mamma!


Slutpluggat!Ja, i alla fall för min mans del. I onsdags (därav champagne mitt i veckan) blev han ÄNTLIGEN färdig och jag är numera stolt fru till en alldeles äkta kommersiell pilot!

Jag måste säga att det känns EXTREMT bra att i alla fall en av oss är färdig med sin utbildning. Annars har vi inte hunnit vare sig fira eller fundera vidare något speciellt då det i vanlig ordning är full rulle 24/7. Det kanske inte kommer ske nästa vecka, men säkert kommer det närmaste halvåret bjuda på många förändringar. Positiva förändringar! Valmöjligheterna är många och det känns bara så grymt HÄRLIGT! ÄNTLIGEN!

Vi firar! ;)

img_0410 (MMS)

Vi firar! ;)


Inga vattkoppor, plugghysteri och galen sömbrist


Som rubriken lyder kan man sammanfatta veckan som gått. Galen! Wille blev ju mer eller mindre hemskickad från dagis i måndags förra veckan på grund av misstänkta vattkoppor, men när han vaknade i tisdags var han pigg och helt 100% prickfri och fick fint gå till dagis på tidagen igen. Inte en enda prick har synts till sedan dess och det är bara att konstatera att det var falskt alarm.

Själv har jag suttit med skolan till 02 var enda kväll hela veckan. Det har blivit något fel (som vanligt) och jag var inskriven på inte mindre än tre heltidskurser och då jag helt enkelt inte orkade med mer strul med CSN var det bara att bita i det sura äpplet och PLUGGA. Fyra timmars sömn per natt i en hel vecka = very trött mama och definitivt inget bloggande.

Nu är vi tillbaka i fas igen och jag bara ÄLSKAR tanken på att det är första mars idag. Vårmånad, yes! ♥

RSS 2.0