Den bästa



Min gullunge! ♥

@ Stockholms Universitet

Laddad med febernedsättande och halstabletter överlevde jag föreläsningen och ska nu ta mig samman för en vända på stan... Treårskalas i helgen och inget är förberett. PANIK!


Så. Extremt. Jättesjuk

Hela familjen snurrig av feber och hostan från h******t.

Varvar Ipren - hostmedicin - sova. I morgon föreläsning på universitetet, - MÅSTE vara frisk tills dess!


Och sämre igen...



Och så var han plötsligt sämre igen mitt lilla hjärta.

Jag förstår inte? 2,5 dagar, dvs 8 doser, med penicillin och nästan 40 grader ändå? Ringde 1177 (för vilken gång i ordningen minns jag inte), och sjuksköterskan tyckte att jag ska kontakta vårdcentralen igen om han inte är bättre i morgon. Nu har han varit såhär megasjuk en hel vecka och jag är OOOROLIG!



Ett rätt behagligt hästliv...

Den lilla svarta i solariet i morse.

 

Alla våra hästar får en stund i solen efter arbetet. De står med slutna ögon och nästan somnar, så mysigt! ♥

 


05.32

God söndagsmorgon! Gäsp...



Min Wille...


Bättre!

Kåvepeninet tog skruv, Wille är bättre! Skulle behöva en dos själv känner jag men antar att det inte är helt PK... ;)


Dubbelsidig öroninflammation

Efter fyra dagar med febern mer eller mindre konstant på 40 grader blev det ett besök på vårdcentralen för Wille idag. Dubbelsidig öroninflammation! Kan bara föreställa mig den smärtan...

Mitt stackars lilla hjärta, jag har ALDRIG sett honom så dålig förr. Idag låg han bara still med halvslutna ögon och flämtade, kokandes av feber trots Ipren, Alvedon OCH Kåvepenin. Vet att det förmodligen är bättre redan i morgon, men jag tycker nästan att det är lite läskigt att somna så att jag inte kan höra att han andas ordentligt. :(


Byta bloggplattform?



Jag har i stort sett varit nöjd med blogg.se under de snart två åren jag har bloggat. Det är enkelt och smidigt även för en som inte har kunskap eller tid att fördjupa sig i vidare i det här.

Något som jag däremot alltid har saknat med blogg.se är ett en funktion att kunna lösenordsskydda specifika inlägg... Försöker hitta en bloggplattform som motsvarar mina krav men det visar sig tyvärr vara svårare än jag trott! Det ska vara enkelt, gratis och gå att lösenordsskydda. Hur svårt kan det vara? Tydligen jättesvårt...

Välkommen vinter

-3 grader och 1 cm snö. Vilken skillnad mot förra året! Alldeles lagom vinter just nu tycker jag.


Onsdag 4 januari 2012



Jag idag, i nya dunjackan från Woolrich. Känns helknäppt men jag är faktiskt inte särskilt nöjd. Har velat ha den här jackan väldigt länge men av någon anledning trivs jag inte i den nu när den äntligen är min. Tur att det har varit så milt den här vintern så att jag har kunnat ha min tunnare...

Härligt värdsligt problem. :)

Livets obehagliga överraskningar


Mitt hjärta, mitt allt. ♥


Ibland, ofta utan förvarning, händer det att livet tar oväntade vändningar. Ibland blir det bara inte som man har tänkt sig.

För oss gjorde livet och tillvaron en tvärvändning igår under ett samtal om den viktigaste personen i våra liv. Egentligen har budskapet och misstanken kommit smygande under en längre tid, men igår trillade poletten ner, i alla fall för mig. Jag vill av respekt för mina allra käraste inte gå in på detaljer, och hoppet är ju inte riktigt ute än. Försöker desperat att fokusera på allt det positiva i tillvaron, men förbereder mig på att det kan komma att bli en tuff vår. Kämpar med att sortera och lägga band på alla känslor, tänka att det finns dem som har det betydligt värre.

God natt tills vidare. ♥


Årets första


Det är januari, härligt!


Lugn nyårsnatt
och lugn morgon fick övergå i pluggrace resten av dagen...

Hade hoppats på att jag skulle bli klar nu ikväll men det ser nog ut som att jag får avsluta detta i morgon istället. Hmmm, känns som om jag har varit med om det här förr... gäsp! Tröstande är att jag kommer att få några dagars ledigt så fort jag blir klar med detta.  Så. Obeskrivligt. Skönt.


God morgon 1 januari 2012!


Idag tar vi välbehövlig sovmorgon. Gott Nytt År allihopa! ♥

RSS 2.0