Sol, vår och mage

Vecka 32 går mot sitt slut och nära 80% av graviditeten har passerat. Sol, vår, trädgårdshäng, latte och gravidmage. Och så en liten bit chocklad till det.
 
Livet! ♥

Vår nya Bugaboo Buffalo är här!

Holländska webbutiken babycare.nl levererade blixtsnabbt och nu är lillasysters vagn här! ♥
 
Inklusive frakten som gick på ca 500 SEK, blev det totalt närmare 25% billigare att beställa från Holland än att köpa vagnen och alla tillbehör i Sverige. Dessutom bästa servicen på Babycare som svarade direkt på alla våra frågor, höll oss uppdaterade med lagerstatus och levererade blixtsnabbt. Vi är inte annat än precis hur nöjda som helst!
 
Nu kära vänner, är det bara lillasyster som fattas! ;)

18 april 2013

Trodde aldrig att den här helt galet vidriga vintern någonsin skulle ta slut, men nu vågar till och med jag tro att våren äntligen är här.
 
Kan ni förstå? Det är VÅR!

Beställd!

Det blev till sist en Bugaboo Buffalo. Det var ett himla velande hit och dit, men jag tror nog ändå att vi valt rätt till slut.
 
Svart bas med svart topp och en hel hööög med tillbehör, såklart! ;) Hade velat ha toppset i offwhite, men efter att ha lyssnat på förmaningar från flera som köpt detta till bl.a. sina Cameleons, så fick det vita stå tillbaka för det mer solskyddande svarta.
 
Vagnen med tillbehör, babyskydd, bärsele och annat bra-att-ha är nu på väg från holländska babycare.nl. Längtar! :)

Stoltaste mamman och bästaste 4-åringen

 
Vi har ju förstås alltid vetat att vår kille är bäst i världen när det gäller, men nu blev vi faktiskt lite förvånade både jag och pappan...
 
Den älskade springcykeln är numera hopplöst för liten. Jag tänkte att vi skulle ge det ett försök att gå över till något större, se om intresset fanns och om det kunde vara lönt att se sig om efter en riktig cykel så småningom. Dammade av min gamla cykel från 1985 och gav till Wille, och vår coola fyraåring sitter liksom upp med ett leende från öra till öra och cyklar som om han inte gjort annat hela livet!
 
Vår fantastiska mirakelunge! Är han inte helt otrolig?! :)
 
Fyyy, fyyy skäms på dem som inte trodde på den här killen...

RSS 2.0