TIPS! Stjärnlampa


Jag vet att det är många fler med mig som har letat efter denna. Den har använts flitigt i inredningsmagasin och på inredningsbloggar, och den har naturligtvis varit slutsåld precis överallt...

Men NU, nu finns den på Ellos för 349 kr. Med rabattkoden 241801 får du dessutom 40 % rabatt på valfri vara. Hurraaa!

Ä N T L I G E N !!!

 

 

Som jag har väntat! Sen jag fick min iPhone har jag hur många gånger som helst funderat på att flytta bloggen, enbart för att blogg.se har saknat funktionen att kunna blogga från mobilen. Nu slipper jag flytta! :)

Sötnos ♥


Hjärtat en stund innan vi promenerade mot dagis i morse.

God morgon måndag 26 september!Wille tog sovmorgon till 7.30. Tack älskade lilla unge! ♥ :)

03.31 God natt?Jag har inte ord för hur extremt befriande och härligt det känns att nyss ha gjort klart det sista med den här förbaskade kursen. Mindre härligt är att jag ska upp med en viss busunge om 2,5 timmar.

Godnatt? Eller är det lika bra att börja förbereda frukosten istället...?!

Bara kärlek...... inget annat! ♥

@ Kungliga Djurgården
Finaste namnlapparna, ever!
Kommer från Glada Grodan!

Skoltrött?Måste erkänna att det känns lite tungt just nu. Kommer på mig själv med en miljard "ska bara" innan jag kan sätta mig med skolan. DN.se, Bloglovin, Facebook, mailen, Tradera, och så Facebook igen. Sätta igång en tvättmaskin, gå ut och kolla posten, kanske blogga lite. Till och med vika tvätt känns roligare än skolarbetet.

INTE bra!

Vart tog motivationen vägen? Måste sätta mig med skolan NU.

Ska bara blogga lite först... och dricka kaffe... ;)

15 september 2011


Hjärtat sov mellan 19 och 07. Måste vara rekord tror jag? Wille har aldrig varit någon långsovare, men dagis tar visst på krafterna! ♥

Idag är första dagen själv på dagis. Wille är en väldigt trygg, social och utåtriktad liten kille, så jag tror inte att det kommer bli några problem. I den här familjen är det mest mamma och pappa som behöver den där inskolningen tror jag nog. ;)

MiniDet här är vår Philippa. Sju år gammal, två äpplen hög. ♥

En slagen hjälteMitt hjärta befinner sig i ingenmansland när det gäller sömn på dagen. Sover han på dagen kan han utan problem hålla igång till efter 22 och ändå vara PIGG (och sedan extremt svårsövd).

Sover han inte på dagen kan det bli som det blev idag, nämligen att han sitter och somnar vid middagsbordet. ♥

En sista......glimt av sommaren. ♥

12 september 2011Regn, regn, regn!

Regnig 11 september 2011Jag stod på jobbet för tio år sedan, när nyheten kom om att ett plan flugit in i WTC. Satte på TVn precis i tid för att se det andra planet krascha in i tornet. Tänkte: h*****e hjälp, nu bryter tredje världskriget ut...

Dagen tio år senare började bra för att avslutas med ett riktigt oväder. Här hemma har vår alldeles egna mini-terrorist härjat innan läggdags, och i morgon påbörjar vi inskolning på nytt dagis.

Andas och tänker, att livet är en märklig plats. Är så oerhört glad och lycklig för det jag har. ♥

Mammas kille!Patrik Kittel & co får akta sig. Här har vi morgondagens ryttartalang! ;)

Barnrumsplanering

Nu är det lite över ett år sedan vi flyttade in och renoveringen av Willes rum står snart på tur. Jag har en rätt tydlig bild över hur jag vill att det ska se ut men fortsätter leta inspiration. Car Möbel är en riktig favorit och där finns hur mycket som helst fint att se och inspireras av. ♥
8 september 2011Observera att detta är min VITA Magnolia. Jag vet inte vad som är mest förvirrande, att den blommar ROSA eller att det är SEPTEMBER.

!?

Sommarminnen...Med regnet smattrande mot fönsterrutan och knappt 15 grader ute så känns sommaren obönhörligen över. Bläddrar bland bilder från månaderna som gått. Hösten brukar vara min favoritårstid, men i år gick sommaren alldeles, alldeles för fort!

2 år, 7 månader


Mitt älskade stora lilla hjärta i tröja från Zara och chinos från H&M.

En lillebrorAllra bästa vännen har fått en lillebror.

Vår fina prins vill så gärna pussa, klappa och krama och j
ag tror minsann någon önskar sig en alldeles egen liten bror...

Sjätte september 2011My new BFF. ♥

RSS 2.0