2012!!!


Sista dagen 2011


Sovmorgon till 10 och kaffe i mängder. Borde väl hålla över nyår även för en trötttt mamma?  ;P

VinterknoppStudsade bokstavligen till när jag gick förbi rosenbusken vid stallporten idag. Rosenknopp i slutet av december?!

Märklig vinter detta, minst sagt.

Mammas kille!Gillar choklad, såklart!

@ work


Knädjup lera och snöblandat regn. Tur att jag har varldens roligaste och mysigaste jobb! Även om jag inte har någon egen stjärna just nu, så är det omöjligt att inte inspireras, fashineras och imponeras av alla ambitiösa ekipage och fantastiska framgångar här på anläggningen. Efter alla motgångar de senaste åren med olyckor och sjuka hästar kanske man skulle kunna tro att jag gett upp.

Obviously not:

Jodå, det finns visst dåliga väder...

Mellandagar


Inga problem att fylla mellandagarna här inte! Jag slutspurtar med skolan (skojar inte) varvat med lite hästjobb (bokstavligen talat), och sist men inte minst så pressar jag i mig det sista av julgodiset. Gäller att passa på.

På söndag är det 1:a januari. Igen. Och för mig innebär det att Det Nya Livet börjar. Igen. ;)

Hej hej löpskor, hej då sockerberoende!
Familjefrukost


Jag har ända sedan Wille låg i magen envist hävdat att min son inte ska få en massa blipp-bloppiga plastleksaker. Inget massproducerat skräp. Endast hållbara, traditionella, barnvänliga leksaker skulle vara välkomna.

Känner att jag liksom började bra, och första året med Wille fanns mycket riktigt enbart pastelliga träleksaker i leksakslådan. Sen hände något. I morse vaknade jag upp till dukat frukostbord tillsammans med Woody och Buzz Lightyear och inser att ännu en av mina principer har fallit. Blipp-blopperna är här för att stanna.

Trött onsdag


Denna bilden är från juldagen, men skulle lika gärna kunna ha varit idag... mitt trötthjärta!

Leka, äta, leka, sova.

Willes första "riktiga" jul, dvs första julen som han verkligen förstått vad det egentligen är som händer. Eller egentligen förstår han väl inte så mycket av den egentliga innebörden. Men det här med jultomten och julklappar, och att julklappar är annat än bara papper och snören, det har han minsann förstått.

Efter ett dygns oavbrutet lekande somnade han till slut i min famn, något som han inte gjort sedan bebistiden. Fick plötsligt ett hugg i hjärtat av saknad. Hmmm...

En julhälsning!


Torsdag 22 december 2011


Dan före dan...

Att umgås med en snart treåring är allt annat än lugnande. Knappt så att han fastnar på bild min lilla virvelvind. Trött mamma som satt uppe ända till morgonen försöker slumra i soffan medan treåringen tittar på film.


Tyvärr så tycker Wille inte att det är OK att jag sover i soffan, för så fort jag blundar så försöker han pilla upp mina ögonlock för att se så att jag inte somnat... ha ha ha!  x)

Julefrid?


Supermysigt julkök från Sköna Hem


Hos oss råder allt annat är lugn och ro. Av någon anledning hade jag tagit på mig lite för mycket jobb den här månaden, vilket resulterade i att jag nu sitter och sliter med sista inlämningsuppgifterna i min kurs mitt i natten två dagar innan jul. I morgon ska jag räsershoppa några julklappar med mamma mellan rapportskrivning och tentaplugg. Whyyyy, varför lär jag mig aldrig?!

Och som ni ser så sitter jag och jobbar hårt och koncentrerat med mina studier just i denna stund... ;)

Onsdag 21 december 2011


Vinter + dagisbaciller + småbarn =


Nä, för idag har vi bytt luciatåg och lussebullar mot vårdcentral och hostmedicin. Host host!

Dagens nöt!


Jag har kommit in på en kurs jag VERKLIGEN vill gå, i Uppsala. Dessutom endast på 15 poäng. Jag har för krånglighetens skull kommit in på en annan kurs här hemma i Stockholm på 30 poäng, en kurs som jag inte riktigt lika gärna vill gå. 30 poäng är bra mycket bättre än 15 i mitt fall.

Det är alltså 15 poäng i Uppsala, långt att åka men en toppenkurs
-VS-
tråkkurs på 30 poäng hemma i Stockholm.

Ett rätt angenämt problem visserligen... Men suck!

7 december 2011


4 december 2011Visst är det märkligt. Andra advent,  4 december, ingen snö så långt ögat kan nå och istället behagliga 5-10 plusgrader. Trodde aldrig att jag skulle tröttna på snö, men efter två vargavintrar är jag less och jag NJUTER av lera, lätt duggregn och plusgrader!

Idag har vi förresten varit på ett spontanbesök på Drottningholms julmarknad. Trodde det var nästa helg men hade visst fel. Vilken tur då att vi bestämde oss för promenad och fika i Drottningholm just idag! Och Wille min skrutt, hade såklart roligast av oss alla. ♥

RSS 2.0