Nyföddfotografering

Vi hade bokat tid för nyföddfotografering redan innan lillasyster föddes, men bara dagar innan det var dags meddelar fotografen att hon har fått förhinder och inte längre kan... Eftersom små nyfödingar inte bör vara så mycket mer än 10 dagar vid fototillfället och dagarna tickar på med rasande fart för vår lilla tjej så var det snudd på att det inte skulle bli någon nyföddfotografering... Panik!

Men, som en räddande ängel och med mycket kort varsel tog sig fotograf http://jonnaerlandsson.se sig an oss, och jag har inte ord för hur tacksam jag är. ❤

Här kommer en liten sneakpeak från fotograferingen idag, fotat med min iPhone. Jonnas bilder blev ruskigt mycket bättre. ;-)


Vilken vecka!

En alldeles, alldeles underbar vecka har gått... helt magisk! ❤


Tisdag 25 juni

Ett litet hej och god morgon från bebisbubblan!  :-) ♥

♥ 20 juni 2013 kl 06.40 ♥

 

Nu är hon här, vår älskade och efterlängtade lillasyster och dotter!

Hon, som var den som levde i min mage i nio långa månader. En liten tjej, född en solig torsdagsmorgon den 20 juni 2013. 4150 gram tung och 52 cm lång, en rätt rejäl kontrast mot storebror som vägde 3350 gram och mätte 51 cm.

 

Vi kom hem redan dagen efter att hon föddes, och det spännande livet som tvåbarnsföräldrar har nu börjat. Vi är så lyckliga hela familjen och njuter av fina, lugna, underbara lillasyster. Världens mysigaste lilla tjej, född med en massa hår, ett par nyanser mörkare än sin storebror som föddes med massor av linblont hår.

 

Storebror är så stolt och vill bara pussa och klappa på sin lillasyster och tycker att hon är det gulligaste som finns. Och min egen oro för att kärleken inte skulle räcka till två, ja den var helt i onödan kan jag lova... ;-) ♥

 

Tack alla ni som lämnat små hälsningar på Facebook och Instagram. ♥ Vi är så lyckliga!

 

 

 


Förlossningen tur och retur

 
Ja, det hade kunnat vara sista bilden på magen det här... Men efter ett besök på KS står det klart att det nog allra troligast blir en midsommarbebis.
 
Vad är det man brukar säga? Den som väntar på något gott... ♥

Graviditetsvecka 40

Mammamage i klänning på självaste vår 11:e bröllopsdag...
 
Igår var dagen jag trodde skulle vara dagen D. Enligt mina egna beräkningar och mätningen vid ultraljudet i vecka 13 var lillasyster beräknad till igår, men 15 juni kom och gick utan att bebis ville ut.
 
Nu återstår att se om lilla damen kan tänka sig att komma till det enligt rutinultraljudet beräknade datumet 19 juni istället. Min önskan var att få fira midsommar hemma med bebis i famnen istället för i magen, men just nu ser det ju minst sagt tveksamt ut. :P
 

13 juni 2013

Fina vita trädgårdsmöblerna och parasollet för barn hittade vi lite otippat på Rusta.
 
6 dagar till beräknat födelsedatum. I värsta fall 20 dagar. Wille kom tre dagar innan beräknat, men då hade jag på känn ett tag innan att det var på gång. Den här gången har jag "haft något på känn" i två veckor, och ändå ingen bebis.
 
Allt är tvättat och storstädat, gräsmattan klippt, benen rakade, naglarna målade, BB-väskan är packad. Nu har jag slut på såväl idéer som tålamod.
 
Älskade lillasyster, KOM UT!
 

Väntar och väntar

Min rara mamma sponsrade med finaste och bästa babyfilten ever, den från Lexington Baby. ♥ Hårspännet från Prinsessefin kanske får vänta ett tag på att användas... ;-)
 
 
Efter ett antal falsklarm känner jag mig smått uppgiven. Vet att jag inte borde känna mig rastlös, det är trots allt 11 dagar kvar till beräknat förlossningsdatum. Bara så fruktansvärt retfullt när kroppen luras och vi alla här hemma längtar oss tokiga efter lillasyster!
 
Pust och suck!

RSS 2.0