Prinsessrummet, igen!


Lillasysters rum som inte helt otippat går i vitt och rooosa.

Det känns verkligen som att jag tjatar sönder er med bilder på lillasyster och hennes prylar, men hon har ju så mycket fint och jag verkligen älskar hennes lilla rum!

Är i full färd med att välja tapet och står och väljer mellan två som är minst lika fina. Har hela tiden tänkt ljusrosa-rutigt men är inte så säker längre. Stjärnor blir det i alla fall inte! ;-)

Tackkort

 
Tackkorten har kommit och är postade och förhoppningsvis också framme. Gjorde det enkelt för mig och beställde färdiga kort den här gången, och jag är så himla nöjd! Inbjudningskorten gjorde jag själv, men efter dopet var jag SÅ slut att jag bjussade mig själv på dessa. Och när vi nu har så fina foton på lilla L (tagna av fotograf Jonna) är det ju himla synd att inte använda dem. ;-)
 

Flopp

Detta inlägg är lösenordsskyddat

För att få tillgång till lösenordsskyddade inlägg, maila mig på emmieliving@hotmail.com

Ruta ett

Detta inlägg är lösenordsskyddat

För att få tillgång till lösenordsskyddade inlägg, maila mig på emmieliving@hotmail.com

Alla dessa galna inköp...


Balettkjol till bebis, lika användbart som overall i tropikerna...

Det är som att idiothjärnan har tagit över  min kropp och min plånbok. Helt plötsligt svämmar butikerna över av totalt opraktiska men oemotståndliga små yttepyttekläder till bebisar. Tro nu inte att förnuftet inom mig får mig att avstå, nejdå, det är som att idiothjärnan tar över och kopplar bort allt vad förnuft heter och vips så har jag fått med mig ytterligare en sån där liten gulligull sak till lillasyster. 

Balettkjol till en 2-månadersbebis, alltså hur tänkte jag nu?! Inte alls förmodligen.  Men söt är den. ;-)

10 september 2013


Jag och mitt minsta hjärta på Skansen tidigare i somras.
 
Helt otroligt att vi redan är en bit inne i september. Över 20 grader och sol, ingen höst här inte! ♥ :-)

Den sötaste av alla

Och jag som var orolig att kärleken inte skulle räcka till, haha! SOM vi älskar henne, hela familjen!

Dopet 1 september 2013

 
Det finns hur många bilder som helst från lillasysters dop. Största haken är hur tusan jag ska få tid att gå igenom och sortera alla fina bilder...
 
Nu är hon i alla fall döpt, och det känns som att det blev väldigt lyckat så när som på att lillasyster skrek så att taket höll på att lyfta när hon skulle få vatten på sitt huvud. Lilla trollungen vår! ♥
 

RSS 2.0