Yes!


Kände att den här passade in så himla bra just nu! Jag önskar att vi helst hade blivit klara med huset för längesedan och blir både frustrerad och irriterad på mig själv att jag inte hinner och att tiden inte räcker till.

Sätter mig ner, andas, och tänker att "good things come to those who wait"... väntar och hoppas att det där hett efterlängtade överskottet av tid infinner sig så småningom. ;)  ♥


31 oktober idag, vad tiden går!

Studying
Att sätta sig i skolbänken efter ÅR av studieuppehåll är ingen romantisk dans på rosor...

Ok, jag erkänner. Vi har varit uppkopplade i säkert en månad nu! ;)

Tyvärr är det så att hur jag än försöker slå knut på mig själv så räcker tiden inte till. För att inte helt gå under så gäller det som bekant att prioritera och fokusera på det som verkligen är viktigt, och bloggen kommer varken på andra eller tredjeplats, snarare sist... Har jag en stund över går den till Wille, och mer än så finns inte att säga om det.


Willes rum dras fortfarande med sin rent ut sagt förskräckliga tapeter och golv. Målet var att ha detta fixat till jul, men jag tror det kommer få dröja ännu ett tag...

På renoveringsfronten är det stopp. Totalt tvärstopp! Jag tänkte lite naivt att vi skulle ha massor av tid över den här hösten till att renovera och fixa, mysa och njuta av vårt nya lilla hus.
Nu såhär två månader senare inser jag ju att det inte riktigt fungerar att plugga heltid på distans, vara hemma med en vild och äventyrslysten 1,5-åring och samtidigt ha tid att renovera (och gärna klämma in någon form av extrajobb mitt i allt detta).

Nej, den bistra sanningen är att jag får vara glad om jag klarar av sudierna och samtidigt hålla Wille på humör. ;)
Fast det är inte så illa som det låter, utan faktiskt ganska mysigt, om än väldigt intensivt.


Lillskruttan (som just exakt nu ligger och drömmer i sin korg) har varit hemifrån i hela två månader. Nu är hon hemma igen, till Willes stora lycka! Hon verkar trivas bra i huset och älskar att ha en egen trädgård att regera över.

Willes mage är lite utav ett mysterium. Ingen allergi har konstaterats, och vi väntar fortfarande på svar från senaste proverna... Magen krånglar än men i övrigt mår han som en prins och är världens goaste och finaste lilla kille. Såklart!
Stenålder?

Ingen TV, inget bredband, ingen telefon.
Man kan tro att vi har flyttat till stenåldern, eller kanske konverterat till amish. Men nej, det är bara Bredbandsbolaget som KRÅNGLAR! Vi har varit offline i en månad nu, men den som väntar på något gott som det så fint kallas...

Sitter just nu i gamla lägenheten (som tur är har vi den ännu ett par dagar till), pluggar och mailar. Finns säkert trevligare saker att göra en fredagskväll, men måste man så måste man, helt enkelt.

Liten uppdate om älskade Wille, och vi har nu kunnat utesluta gluten och laktosintolerans (jippiiie)! Väntar nu på ytterligare provsvar och håller tummarna för att det inte är något annat än en ovanligt envis liten trög-mage.
Vi har förresten hunnit med ytterligare ett akutbesök, fast på tandakuten denna gång. Skruttet trillade rakt framlänges och slog i vad vi trodde var tänderna, men de sitter som tur är kvar där de ska och röntgenplåtarna såg finfina ut.
Behöver jag säga att busungen ger mig magsår? Magsår och grått hår (och så mycket kärlek att mammahjärtat svämmar över)! ♥

Over and out! ;)

RSS 2.0