Stilla

Som ni märker så är det stilla som i graven här, och det beror på att det faktiskt inte händer så värst mycket. Pappa J har varit bortrest en vecka och jag och Wille har underhållt varandra alldeles för oss själva. Dagarna går sitt stilla lunk med byta blöjor, bygga klossar, koka makaroner osv.

Flytten närmar sig, fyra veckor kvar nu, och hittills har jag inte packat ner en endaste liten pryl. Ingen aning om i vilken ände jag ska börja i och allra helst vill jag inte ta med n å g o n t i n g ifrån den här lägenheten. Och visst vore det väl härligt att få köpa precis allt nytt men det är nog lite väl optimistiskt antar jag...

Och när jag ändå är inne och skriver så måste jag tipsa om att Polarn o. Pyret har finfin REA med superpriser på en hel del fina saker på hemsidan.
Kika in vettja!


Planerar & fixar

Flytten närmar sig med stormsteg (bara 6 veckor kvar nu) och jag sitter och skriver listor, planerar och drömmer om huset medan Wille sover middag. Lilla hjärtat frisknade till fort, febern försvann lika snabbt som den dök upp. Min pigga och glada unge är tillbaka, härligt!

Jag försöker njuta av den här lilla tiden som är kvar av sommar och mammaledighet, för snart är det även dags att gå tillbaka till jobbet igen... Jag har haft den stora förmånen att vara hemma i nästan två år och det känns onekligen rätt konstigt att gå tillbaka och arbeta och vara ifrån Wille hela dagarna.

Nu ropar Wille så jag måste in och pussa på honom innan han illsknar till, ha det så bra så länge!

Hipp hurra!

Tumblr_ksmcyjowlb1qzdyi1o1_500_large

...för mig idag! ;) Nu är det bara två år kvar till 30, det ni!

Vi har haft en skön dag på Skansen och ätit lax på mysiga Blå Porten ute på Djurgården. Wille var pigg som en mört i morse och febern var nere så vi chansade och åkte i alla fall. Han har suttit i vagnen mest hela tiden men nu i kväll har han 39 grader IGEN. Inga som helst symtom i övrigt och jag fattar verkligen ingenting...
Det är fjärde gången sista halvåret som han plötsligt får hög feber som flyger upp och ner om vartannat, och på vårdcentralen hittar de inget som helst! Som tur är så verkar han inte speciellt medtagen av den höga febern och han äter och dricker bra, och jag antar att det bara är att ännu en gång vänta ut detta...

Det finns de som hävdar att allt handlar om rätt inställning, så nu går jag och lägger mig och ställer in mig på att Wille är frisk i morgon. ;)

Natti natti darlings!

Sjukstuga...

Vi är nu hemma och såg fram emot ännu en solig vecka och att fira min födelsedag i morgon... Men vi hann knappt innanför dörren innan min lilla älskling typiskt nog blev sjuk... Nu ligger han med över 39 grader feber och det är över 30 grader ute = en smått helvetisk situation kan jag lova.

Vi kämpar på med Ipren och baddar med svala fuktiga trasor och HOPPAS att detta går över FORT!

Semesterstängt

Vi bestämde oss i sista stund att följa med pappa J på pilotjobb, och tom 12 juli befinner vi oss alltså på Eskilstuna flygklubb. Eftersom vi köpte huset så blev det ingen utlandssemester för oss i år, så detta blir vår lilla mini-semester tillsammans. Vi bor i campingstuga med får betandes på baksidan, ett ridläger som grannar och flygfältet på framsidan. Solen skiner, myggen biter, blommorna blommar och fåglarna kvittrar. Svensk sommar när den är som allra, allra bäst!

Förra året var Wille bara en liten bebis och det känns som att jag inte gjorde annat än att bara sitta i skuggan och amma, i år tar jag igen a l l t och n j u t e r av sol och vår busiga och äventyrslystna ettåring som tycker att livet och sommaren är ett enda stort äventyr!

Jag ser på besöksstatistiken att ni inte sviker, och till er säger jag bara marsh pannkaka ut i sommarvädret med er! ;)

Vi har trådlös uppkoppling och laptopen är med, men nu tar vi semester från allt vad innesittande heter och återkommer igen den 12 juli!
Tills vidare, ha en riktigt underbar sommar och ta hand om er!

Roligast av oss alla har nog Wille, här finns verkligen allt en ettåring kan önska sig. Här lever han livet och bara på en vecka har han utvecklats något enormt! Allt fler ord faller på plats och han är så mycket mer harmonisk här på landet än hemma i lägenheten i Bromma. Det känns betryggande att vi SNART har en egen trädgård att släppa ut honom i och vi längtar inte hem till lägenheten just nu! :D

RSS 2.0