Ledigt



Om jag verkar lite frånvarande så beror det på att vi har tagit lite ledigt denna vecka.
Ut och njut av sommaren nu, allihop!

Kungachock!


Vi hann ut en stund till slut, rastade hund och unge och tog en fika på Drottningholm. Och så var vi med om en helt SJUK sak! Jag vet att det låter helt osannolikt, men det är faktiskt sant!

Vi hade just fikat på cafét framför slottet och promenerar på vägen som leder till slottets entré och pratar skämtsamt om att i dag ligger nog kungen och drottningen hemma i soffan och slappar efter allt kalasande. Plötsligt sätter sig lillvovvan ner och gör sånt som hundar ofta gör, mitt på grusvägen upp mot slottet. Ingen påse med heller så jag fiskar upp en våtservett ur skötväskan att plocka upp med och står där på huk när jag hör hur det krasar i gruset av att två bilar kommer farande i full fart på uppfarten... Reser mig upp och inser på någon tiondels sekund att det är ingen mindre än KUNGEN i egen hög person som sitter bakom ratten i första bilen på väg in till slottet!
Och där står jag mitt i vägen med en bajskorv i handen och bara gapar!

Vad gör man? Jag skuttade fint åt sidan och kungen och säpobilen susade förbi och kvar stod jag som ett förvånat fån, nyss öga mot öga med självaste kungen.
Med en bajskorv i handen.
Fy fan.



Kanelbullepappret och kråkan.

Efter bajskorvschocken traskade vi vidare och Wille fick leka med pinnar och kottar i parken. Fångade en kråka på bild med ett bullpapper på en gren, kikade på vackra saker i fönstren vid Kina slott och så lekte vi kurragömma i labyrinterna ute i parken. Härligt!



















Nu är klockan kvart över ett på natten och jag borde verkligen skämmas som inte gått till sängs än! Får man skylla på att det är årets ljusaste natt? Eller det kanske var igår... NU ska jag i alla fall ta itu med det sista här och sen lovar jag att jag ska gå och lägga mig. Natti natti alla fina! ♥


Fixardag

Måndag och ny vecka, och inte vilken vecka som helst utan SEMESTERVECKA!

Veckan som kommer är dessvärre enda veckan på hela sommaren som både jag och J är lediga tillsammans... Ännu tråkigare är alla praktiska saker som måste göras som är svårt att få gjort när man är ensam hemma med en liten ettåring. Förmiddagen har alltså spenderats i telefonkö, men nu börjar jag bli färdig och förhoppningsvis hinner vi ut en liten stund i eftermiddag.

Happy ny sommarvecka på er! ♥


Wille på sin 5-månadersdag för precis ett år sedan! Tänk att han var sådär pluttig en gång, mitt lillhjärta!


Prinsar och prinsessor!


Wille laddar inför mötet med kronprinsessan!

Egentligen hade jag inte ens tänkt gå ut i lördags (!). Jag har inte känt mig helt ok senaste veckan, och hade jag inte vetat med 100% säkerhet att jag inte på något sätt är gravid så hade jag faktiskt börjat fundera eftersom jag till och från har mått som under tiden som nygravid med Wille, dvs hemskt darrig, illamående och trött, trött, trött...

J kickade ut mig ur soffan och GLAD är jag för det då det blev en helt otrolig dag med precis ALLT vad man kan önska sig av storslagen bröllopsyra! Hela Stockholm liksom skimrade i kärlek och glädje och det går verkligen inte att beskriva i ord och bild den fantastiska stämningen!

Vi promenerade ner till city medan Wille sov i vagnen. Överallt fint dekorerat med flaggor och blommor och till och med poliserna var dagen till ära snyggt klädda! Varför kan de förresten inte alltid se ut så, med finskjorta och hatt?! ;)








Wille applåderar alla poliser, militärer, hemvärn, orkestrar och allt annat spännande som med stora kliv stegade förbi. Heja heja!

Vi promenerade ner till Strandvägen och köpte med oss fika på vägen. Det var verkligen inte speciellt proppat med folk och gott om plats. Wille susade runt och kikade på allt spännande, speciellt orkestrarna som måste ha varit bland det häftigaste en ettåring någonsin skådat... ;)


Wooooaaow!






Det var inte mycket kvar av denna flagga när kortegen åkt förbi. Här viftades det hejvilt både högt och lågt! ;)

Vi parkerade på Strandvägen, fikade och väntade in kortegen...



         
Stockholms härligaste konstapel! Han busade och lekte med Wille och Wille fick till och med låna konstapelns snygga hatt!!! SJÄLVKLART fick han då även låna Willes krona och lika självklart typiskt fick jag inte en endaste bild på detta... :( Men jag lovar att folk skrattade en bra stund efteråt för det såg otroligt roligt ut med den stora mössan på Willes lilla huvud och polisen i prinskrona! :D  ♥

Klockan 16.30 ungefär kommer jag på att man ser till slottsbacken från där vi stod på Strandvägen, och mycket riktigt ser jag med hjälp av kamerazoomen att kortegen faktiskt är på väg utanför slottet!


Ser ni? Med en gnutta inlevelseförmåga ser man faktiskt att det är kronprinsessan och prinsen, haha!

Sen var det bara att vänta, och till slut kom de, vårat alldeles nygifta kronprinsessepar! ♥ Så otroligt vackra tillsammans att det är SVÅRT att hålla tårarna tillbaka!





GRATTIS VICTORIA & DANIEL!

Och den snälla polisen, han såg faktiskt en gnutta ledsen ut när kortegen passerat. "Jag har stått här sedan sju i morse, och så fick jag inte ens se dem" sa han. Han stod nämligen precis som alla andra poliser med ryggen mot kortegen och blicken fäst rakt framåt...
Och jag som lyckades få en bild med honom och prinsessan på, kom på först hemma att jag skulle ha tagit hans mailadress och sänt honom bilderna! Men hur får man tag på mailadressen till "okänd polisman klädd i blå skjorta och hatt någonstans utmed Strandvägen"? Knepigt.


Även hundar blir trötta i benen ibland. ;)
Om inte annat så är det ingen höjdare att gå med lillvovvan bland en massa folk av den enkla anledningen att hon inte syns och alltså blir trampad på. Då är det himla praktiskt med vagnen! :)


På väg hem efter en lång men alldeles, alldeles underbar och förtrollad dag! ♥


Har vår kronprinsessa någonsin varit så vacker?!
Bild: Aftonbladet.se


Bild: Aftonbladet.se

Snyyyft!



Jag och J sitter och snyftar ikapp i soffan och njuter av detta otroligt vackra och romantiska kronprinsessebröllop! Vilken kärlek!

Vi var på plats inne i stan för att njuta av feststämingen, bröllopsyran, all lycka och glädje och framför allt kortegen med vårat vackra kronprinsessepar!

Men, klockan är mycket och nu ska kronprinsessan och prinsen just dansa sin bröllopsvals, så ni får en fullständig rapport från vår dag i morgon!



Min alldeles egen prins!


Vad är väl en bal på slottet?

Med 1,5 km till Drottningholm hemifrån oss trodde jag att det skulle bli svårt att få Wille att somna igår kväll med alla helikoptrar surrande över hustaket. Men jag hade inte behövt oroa mig! Både jag och Wille somnade nämligen tillsammans strax innan 20 och sov sedan hela natten lång... Vi vaknade inte ens trots att det enligt J sköts både salut (!) och fyrverkerier.

Jag säger då det, vad är väl en bal på slottet när man kan få krypa ner tillsammans med sin alldeles egen lillprins och sova gott en hel natt? ;)





Wille och pappa J vid Drottningholm i våras.

Inget nytt

IKEA bjöd inte på något storslaget i inspirationsväg och dessutom flippade Wille totalt idag. Nog för att han är en väldigt aktiv och företagsam liten skrutt, men idag slog han verkligen alla rekord. Var får han all energi ifrån?! Han tyckte att det var SÅ kul och for runt som en missil och rev i allt.
TUR att han är så himla söt, annars hade jag nog checkat in honom i "Småland" och åkt hem. ;)

Tack kära Jenny för att du stod ut med oss idag!


Från ett tidigare IKEA-besök. Troligen den sötaste ungen i världen! :)

Efterlysning!

Är det någon som vet var jag hittar en sån här lampa? I vitt!


God morgon!



Okej okej jag vet, den här bilden är gammal. ;)


Uppe med tuppen idag och ska alldeles strax iväg. Världens bästa Jenny kommer och hämtar upp mig och Wille om en liten stund, och vi ska till IKEA! Pappa J är ute och flyger idag så det blir bara vi.

HAPPY onsdag på er allihopa! ♥


Bröllopsdagsmiddag på Vapiano

Efter mycket om och men hamnade vi på härliga VAPIANO.
Det är verkligen helt perfekt ställe att ta med småbarn på, supergod mat dessutom! Det hade inte kunnat bli bättre, och så hade jag ju finaste och bästa sällskapet, mina älsklingar!



Wille tyckte det var mest spännande med kryddorna bakom glasväggen. Här kan man gå och nypa av och lägga direkt på egna tallriken. DET är vad jag kallar färskt!


Pasta med oxfilé, grillade grönsaker, champinjoner, cocktailtomater och rödvinssås, och pasta med jätteräkor, tomatsås, vitt vin och färska grönsaker. Så himla gott!


Wille hälsar att det var så häääär gott!


Kvällspromenad i Humlegården. Mysigt men FY vad det var kallt!




Nu blev det sådär sent igen, men jag fastnade i vanlig ordning här vid datorn i jakt på inredningsinspiration. Jag har SÅ många idéer!

NU däremot är det dags för sängen, så nu säger jag GOD NATT allihopa! 

15 juni


Idag kl 13.00 är det åtta år sedan den där magiska stunden då vi på darriga ben inne i Storkyrkan blev man och hustru. Fram tills att Wille föddes så var det här verkligen den häftigaste dagen i mitt liv. ♥

Nu ska vi bli klara här hemma så att vi kan komma ut. Pappa J är ledig idag och vi ska passa på att njuta av dagen tillsammans.

HAPPY tisdag på er!



Lite mammalyx & mycket interiörspaning



Gissa om jag njöt när jag besökte frisören idag för första gången sedan december?! Att bara sitta ner, inte göra någonting och bli ompysslad i två timmar, DET är något som i alla fall jag inte lärt mig uppskatta förrän nu.
Vilken mammalyx!
Nu är håret härligt sommarblont och nära en decimeter kortare och det känns LJUVLIGT att ha det gjort!

Jag och Wille plöjer interiörsbutik efter interiörsbutik på jakt efter inspiration till huset. Det kanske är hur töntigt som helst, men jag har barnsligt roligt och det är så obeskrivligt KUL! Det här har jag längtat efter hela livet och ÄNTLIGEN ska vi få ett eget hus att göra i ordning och inreda! I LOVE IT! ♥

Jag bara älskar hela konceptet hemma hos Petra/House of Philia och skulle gärna kopiera hela hennes hem om jag bara fick. Tyvärr delar jag och mannen inte riktigt samma goda inredningssmak ;) så jag antar att jag kommer att få kompromissa en aning. Är jag på riktigt bra humör kanske jag sparar någon liten vrå till honom där han kan få inreda lite som han vill. Fortsättning följer... ;)

I morgon är det vår 8:e bröllopsdag. Det har utlovats regn och futtiga 14 grader så vi får se vad vi hittar på. En mysig frukost tillsammans och många pussar blir det garanterat. Resten tar vi det som det kommer. ♥

Vi firar!


Wille sover och vi passar på att fira vårat husköp med pussar, chokladdoppade jordgubbar och bubbel! Kan det bli bättre än så här? Jag är nog faktiskt jordens lyckligaste just nu. ♥

Wille-trille

Nu ska jag och världens bästa Wille-trille (kolla skrubbsåret på den stackars lilla näsan) in till stan för lite lunch. Om Wille somnar i vagnen en stund så ska jag försöka ta mig tid att kika på lite inredning till huset.

Ha en lovely lördag allihopa!

Wille-trille kämpar med majskrok på morgonkvisten.

Härliga fredag

Det känns som att det blev världens längsta dag. Regnet har öst så gott som hela dagen men trots det har vi varit happy, happy, happy!

Som sagt, först huskik och kontraktskrivning, sen hem igen till Wille som varit utan både mamma och pappa för allra första gången någonsin! 
Faster/gudmor Maria ryckte in som barnvakt medan vi var iväg och skrev papper, och jag måste säga att det kändes väldigt konstigt och ovant att inte ha en liten busunge på släptåg... Men, det gick över förväntan bra, och vi hoppas att det inte ska behöva dröja 1,5 år till innan vi kan få lite avlastning igen.

Efter en kort vända hemma tog vi bilen hem till våra finaste vänner i det stora huset. Champagne, prinsesstårta och jordgubbar stod på menyn kontraktskrivningsdagen till ära och... lek i sandlådan SÅKLART! ♥








Buuus-Wille innan han trillade på näsan...

Sen gick tiden av bara farten, och vi blev kvar på middag och ännu mer champagne. Vilken mammalyx!

Wille var på sitt vildaste humör och for runt som en missil både inne och ute. Rätt som det var stod mitt älskade lillhjärta på näsan ute på parkeringen och nu har han ett fult skrubbsår mitt fram på tippen... Det riktigt smärtar i mammahjärtat när Wille trillar och slår sig, men jag antar att detta bara är en försmak på livet som mamma till en liten vilde. :/



Nu har jag sagt i över en timme att jag bara MÅSTE i säng, men att lägga mig i tid är inte min grej. Tyvärr är det här med att låta sin mamma sova ut inte riktigt Willes grej heller, så det är väl bäst att jag går och lägger mig nu då. ;)

Natti natti alla mina kära! ♥


Huskik & kontraktskrivning

Nu är det klart! Och vilken dag det har varit... Jag kan knappt minnas att jag någonsin varit så trött som jag är nu. Jag har varit på helspänn sedan i måndags och nu ÄNTLIGEN är allt färdigt!
Den 30 augusti får vi tillträde och det är bara att konstatera att jag ALDRIG har längtat så mycket efter att sommaren ska ta slut! ;)

Även om huset är i bra skick, fräsht och välskött, så är det en hel del fix att göra för att få det som vi vill ha det. Största åtgärden kommer att bli badrummet på övervåningen som i dagsläget har plastmatta på både golv och väggar. Det ska bli helkaklat med plats för bad, tvätt och tork. Annars är det mestadels färgvalen som inte riktigt går i vår smak och golvet i det som ska bli Willes rum ska bytas. Och så blir det lite nytt i köket.


MIN trädgård. Haha, helt sjukt!



Hallen är helt OK, inget vi kommer att göra något åt i första taget.






Badrummet på övervåningen. I dagsläget plastmatta överallt, men när vi renoverat ska här vara helkaklat i vitt, bad med bubbel. De fina infällda spottarna i taket får vara kvar, annars ska allt bli nytt!


Köket. Spisen ska ut och in ska inbyggd häll + ugn och kaklet ovanför diskbänken ska bytas. Listen ovanför diskbänken är jag skeptisk till likaså tapeterna ovanför panelen. Jag vill ha det vitt, vitt, vitt! Spotlights i taket står på önskelistan. Annars är det rätt stort, gott om plats för matbord för 6 personer, lovely!




Badrum på nedervåning. In med lite snygga handdukar och detaljer så får det vara. Härinne kommer vi inte göra något alls trots att det inte är riktigt i vår smak.


Sovrum 1. Omtapetsering (det ska bli ljuuust) och in med ett elementskydd


Sovrum 2. Fixas som sovrum 1.


Sovrum 3


Sovrum 3 mot hallen. Och jaaaaa, det ska målas vitt! Här har vi förresten tänkt göra arbetsrum.

Sovrum 4 får ni inga bilder på idag. Det är det som ska bli Willes rum och det kommer att bli något alldeles extra. Idag ser det inte mycket ut för världen med plastmatta på golvet, målad väv på väggarna, snedtak och allmänt fultråkigt, ursh. Detta rum kommer bli mitt alldeles egna hjärteprojekt och jag LÄNGTAR MIG SJUK efter att få sätta igång!

Vardagsrummet får ni också se en annan gång för där strejkade vår kamera...

Som sagt, det är en del fix innan det blir som vi vill ha det. Men det ska bli helt, helt underbart att få göra det här. Vi kommer att ha kvar vår lägenhet hela första månaden så det kommer att finnas tid att jobba på med radhuset så att så mycket som möjligt blir klart innan inflytt.

Nu ska jag lägga mig innan jag trillar av stolen. TACK alla som lämnat så fina kommentarer! ♥

Crazy dag



Jag har ännu inte lyckats smälta det här riktigt, och jag tror inte att jag kommer förstå förrän vi flyttat in på riktigt... Idag ska vi börja ta tag i det praktiska och jag ska försöka rensa hjärnan från lyckorus bli lite effektiv!

Jag trodde verkligen inte att vi skulle ta hem det. Budgivningen kom igång ordentligt och vi hade lagt vårat sista bud när mäklaren ringer och säger att vi fått det! ♥

Vi ska bli husägare. Haha, hur sjukt är inte det?!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!


Budgivningen fortsätter...

...och fortsättning följer...

Överbjudna...

...men inte i speciellt många minuter. ;) Här ges det minsann inte upp i första taget och nu har vi åter igen högsta bud. Heja oss!


Nervöst!



Förste budgivaren har dragit sig ur. Nu är det vi och två till kvar. Vi har högsta budet, i eftermiddag får vi veta om någon bjuder över...

Ursh, jag har verkligen inte nerver för sånt här.

Mammas älskling och pappas vrålåk

En vän till en vän fyllde 30, och i present skramlades det ihop till en flygtur över Stockholm med pappa Js privaaaatjet. ;) Självklart med pappa J vid rodret, och födelsedagsbarnet flögs över särskilt utvalda destinationer såsom Stureplan, Vaxholm och Sandhamn.

Själv stannade jag på marken med en rätt illsk ettåring som helst bara ville rymma från mamma eller möjligen äta en och annan upphittad sten.
Men att stå stadigt med fötterna på jorden, det är inte helt fel det heller. Stureplan, Vaxholm och Sandhamn är nämligen pisstrist från luften. Och handen på hjärtat, jag går hellre än åker torktumlar-flyg (läs enmotorigt propellerflygplan). ;)










Budgivning pågår...



Nu behöver jag alla era tummar! Håll nu för sjutton!!!


Liten blir större...

Innan husvisningen igår var jag med Wille för vikt och längdkontroll på BVC. Hela 87,5 cm lång och 13,4 kg tung är vår stora lilla prins, vilket räknas som riktigt lång och något smal för tiden.

Det är väldigt ofta som folk blir förvånade över att han inte är äldre än sina 16 månader, de flesta tippar på kring 2 år då Wille är en mycket storvuxen, hårfager och företagsam liten kille... Däremot pratar han ju inte (eller jo, mycket snack är det, men inte mycket är begripligt), och där avslöjar han sig själv när det gäller åldern.

Sakta men säkert smälter jag in att han faktiskt inte är någon liten bebis längre, och det känns både lite sorgligt och ganska skönt. Bebistiden är så himla mysig och härlig och på många sätt helt fantastisk, men livet med en liten ettåring är bra mycket roligare! Varje vaken sekund är ett äventyr och jag har aldrig mött någon som lever livet lika fullt ut som Wille. Ena stunden sitter han och pillar med någon liten grej, nästa stund springer han mellan rummen här hemma och tjuter av skratt för att nästa sekund vråla av illska när han inte lyckas med något han vill. Det är berg-och-dalbana, sjukt intensivt och helt, helt underbart! ♥






Dagens To-Do



Hoppas, hoppas, hoppas, hoppas att det äntligen är vår tur nu. Håll tummarna för oss i kväll! ♥


Lördag i Ulriksdals slottspark



I lördags var jag och Wille i Ulriksdals slottspark tillsmmans med Willes mormor. Vi promenerade och fikade på Café Svalkan där de har världens godaste kanelbullar. Jag upprepar: VÄRLDENS GODASTE KANELBULLAR.

Bilden nedan är från förra året när vi var där och det är ju bara att titta på Wille så förstår man hur fantastiskt goda deras kanelbullar faktiskt är.


Wille och pappa i Ulriksdal 22 juli förra året. Willes 6-månadersdag!

Nu har det varit sådär supersoligt i nära en vecka, men idag skulle det visst bli lite sämre. Helt ok för mig då vi har ett fullspäckat schema med bla ett besök på BVC + ett och annat som jag ev avslöjar lite senare idag.

HAPPY måndag på er allihopa!


Fredagen


Här provas det för fullt! Wille var verkligen superduktig och satt som ett ljus mest hela tiden. Mitt hjärta! Till och med bättre provrums-tålamod än sin far. ;)

Strax efter lunch tröttnade jag såklart på att inte göra någonting. Typiskt mig!
Så, när Wille vaknade efter lunchvilan stoppade jag honom i vagnen och åkte in till stan på inget mindre än bikinijakt. <----- för rätt sinnesstämning här, tänk "Hajen"

Jag var i desperat akut behov av en ny bikini. Speciellt en överdel. Du som har ammat i nästan ett år och sedan slutat tror jag förstår vad jag menar... ;)



Valet föll på denna, mest för att den var så himla billig. Känns som att precis allt sitter illa på mina färdigammade bröst oavsett märke och prisklass och jag ville dessutom inte utmana Willes tålamod allt för mycket.

100 kr fattigare och en bikini rikare. Beachen här kommer jag! ;)


Wille vs mamma

Jag och Wille delar inte inredningssmak. Jag gillar det vitt, Wille är mer åt det multifärgade lite plåttriga hållet... Här har han radat upp sina käraste "prydnadssaker" och nåde den som vågar flytta på dem. ;)




Vad ska vi göra idag?

Idag tar jag lite paus från alla måsten och tar dagen som den kommer.

Är det förresten bara jag som får lite panik när det är så himla fint väder ute? Jag kan verkligen inte riktigt slappna av och bara njuta. Man vet ju liksom aldrig hur länge det varar och det gäller ju att passa på att göra allt det där man gick och drömde om i vintras när det bara var snö, snö, snö.

Men idag tänker jag strunta i att solen skiner och fåglarna kvittrar. Jag tänker ta dagen exakt som den kommer, inte bry mig om att vi inte var ute och tog till vara på varenda liten sekund av sommar och sol och jag tänker strunta i att ha dåligt samvete i kväll över att vi inte var ute och "passade på att njuta" av solen och fågelkvittret.

Idag tänker jag bara vara. Så det så. ;)

Världens finaste, bästa läsare!



Det är ni!

Det var inte meningen att fiska sympati som jag skrev detta. Det var liksom mest ett krasst konstaterande att jag helt enkelt haft så mycket att göra att jag knappt har tid att sova, äta eller bara andas. Bloggen kommer oftast i sista hand och senaste veckan har jag inte ens haft tid över att kika in och säga hej. Och det är ju så, få uppdateringar och ointressanta inlägg = färre läsare.

Gissa då hur GLAD jag blir när jag får en så himla fin respons från er trogna läsare!? Vad är det man brukar säga? Hellre kvalitet än kvantitet! Love you! ♥

Gone to the beach...


Jag är nog rätt tråkig ändå



Nyss var det över 30 om jag inte minns fel... Vet inte om det beror på mina dåliga uppdateringar eller för att jag nog egentligen är en rätt trist typ. Eller kanske båda delarna?

Nu tar jag med mig Wille ut och lägger mig på gräsmattan och toksolar en stund. Solar mig själv alltså, Wille parkerar jag i skuggan som sig bör för en tråkig mamma. Tvätten, städningen, telefonsamtalen, bloggen och allt det andra får vänta. Bajbaj!

Till mamma från Wille



Kärlek


Wille vid Stora Skuggan på Norra Djurgården igår.

Ingen som inte har upplevt det kan nog förstå kärleken till ett eget barn. Den kärleken slår nock-out på allt och är större och mäktigare än allt annat. För Wille skulle jag utan att blinka hugga av mig en arm, gå genom eld eller rent av offra mitt liv om det så skulle krävas.

Vaknätter, kräk, bajs, kladd och skrik till trots. Ett leende från mitt alldeles eget lilla bustroll och allt svårt är glömt. ♥


Pappas co-pilot


Mors dag spenderade vi på flyguppvisning i Västerås av alla ställen. Wille följde intresserat flygplanens alla krusiduller på himlen.

Pappa applåderar... ;)




Säljes Britax Vigour 4+



BRITAX VIGOUR 4+ från 2008

CLICK & GO™- Britax babyskydd BABY-SAFE SLEEPER, BABY-SAFE, BABY-SAFE plus eller BABY-SAFE plus SHR fästs direkt på chassit
Lätt aluminiumchassi
Kompakt ihopfällbar med automatisk säkring
Avtagbar buggyöverdel som är vändbar i eller mot färdriktningen
Höjdinställbart handtag
Fjädrade hjul
Vrid- och fixerbara framhjul
Inställbart benstöd
Punkteringssäkra däck
Rymligt shoppingnät
Snabbt avtagbara hjul
Mjuka handtag
5-punktsbälte

Extra tillbehör som medföljer:
Britax regnskydd
SkipHop skötväska
Specialsydd vändbar sittdyna från Barnpalatset
♥ Svart solskydd till sufletten från Teutonia

2000 kr, prutat och klart. Vagnen finns i Bromma.
Maila mig på [email protected] för mer information!

RSS 2.0