Lördag


Stockholm bjuder på en hel del blåst och mulet väder idag, men det gör inget för Wille väckte mig med sitt allra soligaste lilla leende i morse!
Jag var varken speciellt pigg eller upplagd för att kliva ur den varma sköna sängen när jag blev väckt kl 7, men en enda blick på min lilla solstråle och att känna hans små klappar, kramar och pussar får vilken trötthet som helst att rinna av mig bums!

Idag var det pappa Js tur att få sovmorgon, så här har jag och Wille nyss ätit frukost och nu väntar lek och bus (och kanske en extra kopp kaffe och nyhetsmorgon till mamma?).

Happy lördag på er alla mina fina bloggläsare!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Ni kanske ska ha fler barn så då måste ni göra det... sååå häftigt och inte läskigt alls. Man är ändå jätte nyfiken på hur hon ser ut utanför magen :-).



Önskar Er en jätte härlig helg! Kramar Johanna

2010-04-10 @ 09:02:21
URL: http://karleksallen.blogspot.com
Postat av: sophie

svar: så lite så :) Va kul, dito!

2010-04-10 @ 09:07:11
URL: http://sophiehs.blogg.se/
Postat av: Amanda - Mamma till Vincent och bebis i magen

Visst är de små liven härliga på morgonen! Gladare människor finns inte ochmansmälter alltid trots att klockan råkar vara tidigt.



Ang Zara, jag är ärligt talat chockad över servicen och som jag märkt nu är det många som har samma upplevelse som dig att de är sämst på service, det är faktiskt skrämmande och borde vara helt olagligt. Har också hörtr ngt med att anställda har det tufft, det är så konstigt, det borde finnas någon som har koll på det där... Jag är inte säker på om jag kommer att få ngn hjhälp med tanke på deras nonchalanta beteende emot mig, men jag ger mig inte.



Otroligt att ni kunde sova i 4,5 timme mitt på dagen,det har aldrig hänt här!! Om min son skulle sova så lnge skulle jag bli väldigt orolig haha! Men visst är det grymt mysigt att sova tillsammans, det slår det mesta i livet!



Ha en fin lördag!!

2010-04-10 @ 09:28:10
URL: http://ladysylvia.blogg.se/
Postat av: Amanda - Mamma till Vincent och bebis i magen

Ps.



Vi har nästan samma "slogan" på våra bloggar=) Jag har "Liten mamma med stora drömmar". Hihi!

2010-04-10 @ 09:29:13
URL: http://ladysylvia.blogg.se/
Postat av: Annelie

Ja jag är också väldigt förtjust i spotlights, vi ha inte riktigt i alla rum men nästan :) Det är värt varenda krona! ha en fin dag! kram annelie

2010-04-10 @ 09:57:08
URL: http://hoswestbergs.blogg.se/
Postat av: Hanna,mamma till Ellen

Tack så jätte mycket :) har precis suttit och kollat igenom hela din blogg, super mysig och fina bilder!!!! ha en mysig helg ni med!

2010-04-10 @ 10:33:40
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: sara

Ja jag tror också att det är en riktigt härlig bok och självklart kommer jag att berätta om hur den är när den väl har kommit! =)Känns som en evighet att vänta ända till maj!



Hoppas att du får en supermysig helg! =)

2010-04-10 @ 12:10:05
URL: http://missmantyniemi.blogg.se/
Postat av: -Malin

Underbart!

Synd att vädret inte var på er sida bara.

2010-04-10 @ 23:08:39
URL: http://malinandrenhogrell.blogg.se/
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0