Liten blir större...

Innan husvisningen igår var jag med Wille för vikt och längdkontroll på BVC. Hela 87,5 cm lång och 13,4 kg tung är vår stora lilla prins, vilket räknas som riktigt lång och något smal för tiden.

Det är väldigt ofta som folk blir förvånade över att han inte är äldre än sina 16 månader, de flesta tippar på kring 2 år då Wille är en mycket storvuxen, hårfager och företagsam liten kille... Däremot pratar han ju inte (eller jo, mycket snack är det, men inte mycket är begripligt), och där avslöjar han sig själv när det gäller åldern.

Sakta men säkert smälter jag in att han faktiskt inte är någon liten bebis längre, och det känns både lite sorgligt och ganska skönt. Bebistiden är så himla mysig och härlig och på många sätt helt fantastisk, men livet med en liten ettåring är bra mycket roligare! Varje vaken sekund är ett äventyr och jag har aldrig mött någon som lever livet lika fullt ut som Wille. Ena stunden sitter han och pillar med någon liten grej, nästa stund springer han mellan rummen här hemma och tjuter av skratt för att nästa sekund vråla av illska när han inte lyckas med något han vill. Det är berg-och-dalbana, sjukt intensivt och helt, helt underbart! ♥






Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0